Over 25 års erfaring

  Firmaet har eksisteret i over 60 år

  3. generations virksomhed  ​

​Kontakt os i dag for et uforpligtende konsulentbesøg på telefon:  ​​54 87 37 76​​

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Bådtransport tilbydes sikkert og bekvemt

​Skal du bruge kompetent bådtransport på Lolland Falster eller Sydsjælland, har vi de rette udstyr til at udføre jobbet nemt og sikkert. Vi afhenter både hos private og forhandlere og leverer din båd til den ønskede destination. Skal du bruge bådtransport til havnen, sørger vi for, at den ligger klar til dig.

Hos Jesper Green Vognmandsforretning i Kettinge har vi stort fokus på sikkerheden, når det drejer sig om bådtransport. En båd er en dyr fornøjelse og skal derfor transporteres trygt og sikkert, således, at der ikke sker skade. Vi har hjulpet mange bådejere gennem 25 år med at transportere deres både med stor succes.

Professionel bådtransport af næsten alle typer både

​Vi råder over fem forskellige vogne og kan tilpasse vores vogne til transporten af din båd. Skal du sælge en båd og skal bruge professionel bådtransport til opgaven, kommer vi gerne og ser på opgaven med henblik på at vurdere en konkret pris. Er du en butik, der skal sælge til en kunde, der skal bruge den i en havn, kommer vi også gern forbi der og taler med dig om, hvad du har brug for.

Når vi udfører en bådtransport, sker det med største omhu og forsigtighed. Vi sørger naturligvis for, at båden står godt fast, så den ikke kan falde af. Vi har alle de rigtige redskaber til at gøre det korrekt, så du ikke har noget at bekymre dig om. Hvorfor gøre det selv, når du kan få os professionelle til at udføre det nemt og bekvemt.

Bestil transport af din båd til en skarp pris

​Er du interesseret i at bestille bådtransport, kan vi varetage stort set alle typer både. Vi giver gerne en skarp pris på opgaven, så du ikke selv skal til at finde alternativer, der ikke er hensigtsmæssige for din dyre båd.

Kontakt os for et konkret tilbud og hør mere om, hvordan vi transporterer både. Ring på telefon 54 87 37 76 eller skriv til jesper.green@mail.dk, så rådgiver vi dig til den rigtige løsning til netop din båd.

​Indhent gratis tilbud

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på transport.​

Jesper Greens Vognmandsforretning ApS

Bækkeskovvej 10
​4892 Kettinge

Telefon: 54 87 ​37 76​​

E-mail: ​​jesper.green@mail.dk​

CVR: 25097300

Jesper Greens vognmandsforretning er en velrenoveret vognmandsforretning som har 60 års erfaring hvor 3. generation er i fuld gang.

Vi er din professionelle vognmand.