tick  Over 25 års erfaring

tick  3. generations virksomhed

tick  Firmaet har eksisteret i over 60 år

Bådtransport tilbydes sikkert og bekvemt​

Skal du bruge kompetent bådtransport på Lolland Falster eller Sydsjælland, har vi de rette udstyr til at udføre jobbet nemt og sikkert. Vi afhenter både hos private og forhandlere og leverer din båd til den ønskede destination. Skal du bruge transport af båd til havnen, sørger vi for, at den ligger klar til dig. Derudover tilbyder vi også nedsænkning af båd, hvis du ønsker dette.

Hos Jesper Green Vognmandsforretning i Kettinge har vi stort fokus på sikkerheden, når det drejer sig om bådtransport og nedsænkning af båd. En båd er en dyr fornøjelse og skal derfor transporteres trygt og sikkert, således at der ikke sker skade. Vi har hjulpet mange bådejere gennem 25 år med at transportere deres både med stor succes.

Professionel transport og nedsænkning af båd af næsten alle typer

Vi råder over fem forskellige vogne og kan tilpasse vores vogne til lige netop din fragt af båd. Skal du sælge en båd og skal bruge professionel bådtransport til opgaven, kommer vi gerne og ser på opgaven med henblik på at vurdere en konkret pris. Er du en butik, der skal sælge til en kunde, der skal bruge den i en havn, kommer vi også gerne forbi der og taler med dig om, hvad du har brug for.

Når vi udfører transport og nedsænkning af båd, sker det med største omhu og forsigtighed. Vi sørger naturligvis for, at båden står godt fast, så den ikke kan falde af, ligesom vi sørger for, at den kommer i havn på sikker vis. Vi har alle de rigtige redskaber til at gøre det korrekt, så du ikke har noget at bekymre dig om. Hvorfor gøre det selv, når du kan få os professionelle til at udføre det nemt og bekvemt.

Bestil bådtransport til en billig pris

Er du interesseret i at bestille bådtransport eller isætning og optagning af båd, kan vi varetage stort set alle typer både. Vi tilbyder attraktive priser, så du ikke selv skal til at finde alternativer, der ikke er hensigtsmæssige for din dyre båd.

Kontakt os for et konkret tilbud og hør mere om, hvordan vi transporterer både. Ring på telefon 54 87 37 76 eller skriv til jesper.green@mail.dk, så rådgiver vi dig til den rigtige løsning til netop din båd.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ligger du inde med en opgave, som du ønsker et tilbud på, er du velkommen til at udfylde nedenstående. Så vender vi tilbage med et gratis tilbud til dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Jesper Greens Vognmandsforretning ApS

​Bækkeskovvej 10

​4892 Kettinge

Se rutevejledning

Telefon: 54 87 37 76

E-mail: ​​jesper.green@mail.dk​

E-mail: kl@labeco.dk

​Om os

Jesper Greens vognmandsforretning er en velrenoveret vognmandsforretning som har 60 års erfaring hvor 3. generation er i fuld gang.

Skal vi ringe dig op?

Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe. Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt