tick  Over 25 års erfaring

tick  3. generations virksomhed

tick  Firmaet har eksisteret i over 60 år

Leje af køreplader til dit projekt​

Er du i gang med et større anlægsarbejde og har brug for leje af køreplader til at sikre en stabil overflade, så er Jesper Green Vognmandsforretning i Kettinge leveringsdygtig.

Vi tilbyder både transport, udlægning og leje af jernplader til kørsel for private og erhvervskunder på hele Lolland, Falster og Sydsjælland.

Vi tilbyder leje af jernplader i høj kvalitet

Alle vores køreplader i jern har en høj kvalitet, fordi det er det eneste, som kan garantere den sikkerhed, der skal være i forbindelse med brug af køreplader på både byggepladser og i privaten.

Vores vognmænd har stor erfaring med både udlejning af køreplader og transport samt lægning af dem, så du er sikker på at få et godt og stabilt underlag at færdes på i forbindelse med anlægsarbejdet.

Kontakt os for priser på leje af køreplader

Vi tilbyder billige priser på leje af køreplader. Ønsker du en konkret pris, eller ønsker du information omkring størrelser på pladerne, kan vi kontaktes på telefon 54 87 37 76 og på e-mail jesper.green@mail.dk, hvor vi også kan give dig et uforpligtende tilbud på leje af jernplader til kørsel.

Lad os sammen finde ud af, hvordan vi indgår en aftale, som matcher dine ønsker og behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ligger du inde med en opgave, som du ønsker et tilbud på, er du velkommen til at udfylde nedenstående. Så vender vi tilbage med et gratis tilbud til dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Jesper Greens Vognmandsforretning ApS

​Bækkeskovvej 10

​4892 Kettinge

Se rutevejledning

Telefon: 54 87 37 76

E-mail: ​​jesper.green@mail.dk​

E-mail: kl@labeco.dk

​Om os

Jesper Greens vognmandsforretning er en velrenoveret vognmandsforretning som har 60 års erfaring hvor 3. generation er i fuld gang.

Skal vi ringe dig op?

Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe. Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt