Over 25 års erfaring

  Firmaet har eksisteret i over 60 år

  3. generations virksomhed  ​

​Kontakt os i dag for et uforpligtende konsulentbesøg på telefon:  ​​54 87 37 76​​

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kranarbejde med 25 års erfaring​

Hos Jesper Green Vognmandsforretning i Kettinge  tilbyder vi kranarbejde til private og virksomheder på Lolland Falster og Sydsjælland. Har du noget, der skal transporteres, leveres eller køres frem og tilbage, er vi professionelle fagfolk, der har kørt transport og udført kranarbejde i mere end 25 år. Vi er et familiefirma, der har eksisteret i mere end 60 år, hvorfor vi kan vores kram.

Vi servicerer typisk lokale kunder, der skal have transporteret gods eller lignende, men vi hjælper også små kolonihavehuse, der skal have udført noget kranarbejde af en erfaren kranfører. Vi kører primært i Volvo og anvender HMS kraner til alle opgaver.

Professionelt kranarbejde tilbydes

​Skal du have udført professionelt kranarbejde, starter vores priser ved 700,- i timen for den mindst kran og 900,- for den største. Vi råder over i alt fem vogne, hvorfor vi kan varetage en stor volumen af opgaver. Har du en opgave til os - uanset størrelsesorden, er vi parate til at hjælpe dig.

Vi er specialister i kranarbejde og udfører det sikkert med alle forholdsregler. Men en stor del af vores arbejde består også af transport som for eksempel af maskiner, der skal køres til service og meget andet. Før en given opgave, tjekker vi ruten inden, så vi kan give dig den bedste service samt vælge det rette transportmiddel.

Kontakt os for bestilling

​Har du spørgsmål til en opgave, eller ønsker du at bestille kranarbejde og/eller transport, kan vi udregne en konkret pris til dig på din opgave. Vi er yderst kvalitetsbevidste og udfører derfor din opgave med stor omhu.

Kontakt os, hvis du vil høre mere samt bestilling på telefon 54 87 37 76 eller skriv til jesper.green@mail.dk. Vi hjælper dig trygt i mål med din opgave.

​Indhent gratis tilbud

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på transport.​

Jesper Greens Vognmandsforretning ApS

Bækkeskovvej 10
​4892 Kettinge

Telefon: 54 87 ​37 76​​

E-mail: ​​jesper.green@mail.dk​

CVR: 25097300

Jesper Greens vognmandsforretning er en velrenoveret vognmandsforretning som har 60 års erfaring hvor 3. generation er i fuld gang.

Vi er din professionelle vognmand.