tick  Over 25 års erfaring

tick  3. generations virksomhed

tick  Firmaet har eksisteret i over 60 år

Kranarbejde med 25 års erfaring​​

Hos Jesper Green Vognmandsforretning i Kettinge tilbyder vi kranarbejde til private og virksomheder på Lolland Falster og Sydsjælland. Har du noget, der skal transporteres, leveres eller køres frem og tilbage, er vi professionelle fagfolk, der har kørt transport og udført kranarbejde i mere end 25 år. Vi er et familiefirma, der har eksisteret i mere end 60 år, hvorfor vi kan vores kram.

Vi servicerer typisk lokale kunder, der skal have transporteret gods eller lignende, men vi hjælper også små kolonihavehuse, der skal have udført noget kranarbejde af en erfaren kranfører. Vi kører primært i Volvo og anvender HMS kraner til alle opgaver.

Professionelt kranarbejde tilbydes

​Skal du have udført professionelt kranarbejde, starter vores priser ved 700,- i timen for den mindst kran og 1000,- for den største. Vi råder over i alt fem vogne, hvorfor vi kan varetage en stor volumen af opgaver. Har du en opgave til os - uanset størrelsesorden, er vi parate til at hjælpe dig.

Vi er specialister i kranarbejde og udfører det sikkert med alle forholdsregler. Men en stor del af vores arbejde består også af transport som for eksempel af maskiner, der skal køres til service og meget andet. Før en given opgave, tjekker vi ruten inden, så vi kan give dig den bedste service samt vælge det rette transportmiddel.

Kontakt os for bestilling

​Har du spørgsmål til en opgave, eller ønsker du at bestille kranarbejde og/eller transport, kan vi udregne en konkret pris til dig på din opgave. Vi er yderst kvalitetsbevidste og udfører derfor din opgave med stor omhu.

Kontakt os, hvis du vil høre mere samt bestilling på telefon 54 87 37 76 eller skriv til jesper.green@mail.dk. Vi hjælper dig trygt i mål med din opgave.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ligger du inde med en opgave, som du ønsker et tilbud på, er du velkommen til at udfylde nedenstående. Så vender vi tilbage med et gratis tilbud til dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Jesper Greens Vognmandsforretning ApS

​Bækkeskovvej 10

​4892 Kettinge

Se rutevejledning

Telefon: 54 87 37 76

E-mail: ​​jesper.green@mail.dk​

E-mail: kl@labeco.dk

​Om os

Jesper Greens vognmandsforretning er en velrenoveret vognmandsforretning som har 60 års erfaring hvor 3. generation er i fuld gang.

Skal vi ringe dig op?

Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe. Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt