tick  Over 25 års erfaring

tick  3. generations virksomhed

tick  Firmaet har eksisteret i over 60 år

Krankørsel og transport af erfarne chauffører​

Hos Jesper Green Vognmandsforretning i Kettinge er vi specialister i professionel krankørsel, hvilket vi har udført for et utal af kunder på Lolland Falster og Sydsjælland gennem mere end 25 år. Der kan være mange grunde til at have brug for en kran. Det kan være ved byggeri og flytning af større emner, der ikke kan flyttes af mennesker selv. Vi hjælper gerne til, hvor vi kan, så rådfør dig med os, hvis du har brug for vores ekspertise.

Alle vores chauffører er erfarne inden for faget og har kørt med kran mange gange før. Du får derfor udført opgaven sikkert, så du ikke skal bekymre dig om det. Har du en lille kolonihave, hvor du har brug for krankørsel til at flytte store sten eller byggematerialer over hækken, er vi klar til bogstaveligt talt at løfte opgaven.

Sikker og effektiv krankørsel

​Skal du have transporteret noget sikkert og nemt, så lad os om at varetage opgaven for dig. Når det kommer til krankørsel, anvender vi nogle af de mest driftsikre kraner på markedet - nemlig HMF - og vi kører i Volvo. Vil du være sikker på at få en veludført opgave til din store tilfredsstillelse, tager vi gerne en snak med dig om dine behov.

Vi kører maskiner til forhandler, hvis du er et firma, der skal have serviceret noget. Og vi kører også godstransport, der altid leveres til tiden. Ved hver opgave vurderer vi, hvilken af vores fem vogne, der skal bruges. Vores timepriser på krankørsel starter fra 700,- for den lille og 900,- for den store.

Lad os om at udføre din opgave

​Det er nemt og bekvemt at bestille krankørsel af professionelle fagfolk. Lad os høre om din opgave, så vi kan give en konkret pris. Du kan kontakte os for at få rådgivning og vejledning, da vi ved alt om transport.

Ring til os på telefon 54 87 37 76 eller skriv til jesper.green@mail.dk. Så hjælper vi dig efter bedste evne.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ligger du inde med en opgave, som du ønsker et tilbud på, er du velkommen til at udfylde nedenstående. Så vender vi tilbage med et gratis tilbud til dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Jesper Greens Vognmandsforretning ApS

​Bækkeskovvej 10

​4892 Kettinge

Se rutevejledning

Telefon: 54 87 37 76

E-mail: ​​jesper.green@mail.dk​

E-mail: kl@labeco.dk

​Om os

Jesper Greens vognmandsforretning er en velrenoveret vognmandsforretning som har 60 års erfaring hvor 3. generation er i fuld gang.

Skal vi ringe dig op?

Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe. Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt