Over 25 års erfaring

  Firmaet har eksisteret i over 60 år

  3. generations virksomhed  ​

​Kontakt os i dag for et uforpligtende konsulentbesøg på telefon:  ​​54 87 37 76​​

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Krankørsel og transport af erfarne chauffører

​Hos Jesper Green Vognmandsforretning i Kettinge er vi specialister i professionel krankørsel, hvilket vi har udført for et utal af kunder på Lolland Falster og Sydsjælland gennem mere end 25 år. Der kan være mange grunde til at have brug for en kran. Det kan være ved byggeri og flytning af større emner, der ikke kan flyttes af mennesker selv. Vi hjælper gerne til, hvor vi kan, så rådfør dig med os, hvis du har brug for vores ekspertise.

Alle vores chauffører er erfarne inden for faget og har kørt med kran mange gange før. Du får derfor udført opgaven sikkert, så du ikke skal bekymre dig om det. Har du en lille kolonihave, hvor du har brug for krankørsel til at flytte store sten eller byggematerialer over hækken, er vi klar til bogstaveligt talt at løfte opgaven.

Sikker og effektiv krankørsel

​Skal du have transporteret noget sikkert og nemt, så lad os om at varetage opgaven for dig. Når det kommer til krankørsel, anvender vi nogle af de mest driftsikre kraner på markedet - nemlig HMS - og vi kører i Volvo. Vil du være sikker på at få en veludført opgave til din store tilfredsstillelse, tager vi gerne en snak med dig om dine behov.

Vi kører maskiner til forhandler, hvis du er et firma, der skal have serviceret noget. Og vi kører også godstransport, der altid leveres til tiden. Ved hver opgave vurderer vi, hvilken af vores fem vogne, der skal bruges. Vores timepriser på krankørsel starter fra 700,- for den lille og 900,- for den store.

Lad os om at udføre din opgave

​Det er nemt og bekvemt at bestille krankørsel af professionelle fagfolk. Lad os høre om din opgave, så vi kan give en konkret pris. Du kan kontakte os for at få rådgivning og vejledning, da vi ved alt om transport.

Ring til os på telefon 54 87 37 76 eller skriv til jesper.green@mail.dk. Så hjælper vi dig efter bedste evne.

​Indhent gratis tilbud

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på transport.​

Jesper Greens Vognmandsforretning ApS

Bækkeskovvej 10
​4892 Kettinge

Telefon: 54 87 ​37 76​​

E-mail: ​​jesper.green@mail.dk​

CVR: 25097300

Jesper Greens vognmandsforretning er en velrenoveret vognmandsforretning som har 60 års erfaring hvor 3. generation er i fuld gang.

Vi er din professionelle vognmand.