tick  Over 25 års erfaring

tick  3. generations virksomhed

tick  Firmaet har eksisteret i over 60 år

Levering af grus til private og virksomheder​

Er du interesseret i professionel levering af grus på Lolland Falster eller Sydsjælland, så du ikke selv skal transportere det? Hos Jesper Green Vognmandsforretning i Kettinge tilbyder vi levering af grus og andre former for transportopgaver med mere end 25 års erfaring. Vi er et familiefirma, der har eksistereret i 60 år, hvilket vidner om vores evne til at stille vores kunder tilfredse med kyndig transport og levering.

Når det kommer til vores services, går vi ikke på kompromis med kvaliteten eller serviceniveauet. Når du har en forespørgsel på en opgave, ser vi på, hvilken vogn der er bedst til formålet. Vi har fem vogne og kan ved store læs vælge en større vogn. På den måde kan vi give en helt konkret pris.

Hurtig og effektiv levering af grus

​Har du behov for større mængder grus til et byggeprojekt, er vi parate til at levere varen. Vi er hurtige, effektive og ikke mindst punktlige, da vi har respekt for din tid. Vi leverer uanset størrelsesorden, hvorfor du også kan kontakte os, hvis du har brug for levering af grus til din lille kolonihave.

Søger du en kompetent vognmand, der leverer til tiden og tager din opgave alvorligt, er vi uden tvivl den rette til jobbet. Alle vores chauffører er erfarne og leverer med et smil. Har du brug for udlægning af køreplader til formålet, udlejer vi også disse. Så ødelægger du ikke græsplænen underneden.

Bestil levering til en konkurrencedygtig pris

​Vi tilbyder levering af grus i både store og små mængder til en rigtig konkurrencedygtig pris. Vi leverer til den ønskede adresse, så du ikke selv skal bekymre dig om transporten.

Du er velkommen til at kontakte os for bestilling og vedrørende andre spørgsmål på telefon 54 87 37 76 eller skriv til jesper.green@mail.dk.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ligger du inde med en opgave, som du ønsker et tilbud på, er du velkommen til at udfylde nedenstående. Så vender vi tilbage med et gratis tilbud til dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Jesper Greens Vognmandsforretning ApS

​Bækkeskovvej 10

​4892 Kettinge

Se rutevejledning

Telefon: 54 87 37 76

E-mail: ​​jesper.green@mail.dk​

E-mail: kl@labeco.dk

​Om os

Jesper Greens vognmandsforretning er en velrenoveret vognmandsforretning som har 60 års erfaring hvor 3. generation er i fuld gang.

Skal vi ringe dig op?

Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe. Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt