Over 25 års erfaring

  Firmaet har eksisteret i over 60 år

  3. generations virksomhed  ​

​Kontakt os i dag for et uforpligtende konsulentbesøg på telefon:  ​​54 87 37 76​​

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Levering af grus til private og virksomheder

​Er du interesseret i professionel levering af grus på Lolland Falster eller Sydsjælland, så du ikke selv skal transportere det? Hos Jesper Green Vognmandsforretning i Kettinge tilbyder vi levering af grus og andre former for transportopgaver med mere end 25 års erfaring. Vi er et familiefirma, der har eksistereret i 60 år, hvilket vidner om vores evne til at stille vores kunder tilfredse med kyndig transport og levering.

Når det kommer til vores services, går vi ikke på kompromis med kvaliteten eller serviceniveauet. Når du har en forespørgsel på en opgave, ser vi på, hvilken vogn der er bedst til formålet. Vi har fem vogne og kan ved store læs vælge en større vogn. På den måde kan vi give en helt konkret pris.

Hurtig og effektiv levering af grus

​Har du behov for større mængder grus til et byggeprojekt, er vi parate til at levere varen. Vi er hurtige, effektive og ikke mindst punktlige, da vi har respekt for din tid. Vi leverer uanset størrelsesorden, hvorfor du også kan kontakte os, hvis du har brug for levering af grus til din lille kolonihave.

Søger du en kompetent vognmand, der leverer til tiden og tager din opgave alvorligt, er vi uden tvivl den rette til jobbet. Alle vores chauffører er erfarne og leverer med et smil. Har du brug for udlægning af køreplader til formålet, udlejer vi også disse. Så ødelægger du ikke græsplænen underneden.

Bestil levering til en konkurrencedygtig pris

​Vi tilbyder levering af grus i både store og små mængder til en rigtig konkurrencedygtig pris. Vi leverer til den ønskede adresse, så du ikke selv skal bekymre dig om transporten.

Du er velkommen til at kontakte os for bestilling og vedrørende andre spørgsmål på telefon 54 87 37 76 eller skriv til jesper.green@mail.dk.

​Indhent gratis tilbud

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på transport.​

Jesper Greens Vognmandsforretning ApS

Bækkeskovvej 10
​4892 Kettinge

Telefon: 54 87 ​37 76​​

E-mail: ​​jesper.green@mail.dk​

CVR: 25097300

Jesper Greens vognmandsforretning er en velrenoveret vognmandsforretning som har 60 års erfaring hvor 3. generation er i fuld gang.

Vi er din professionelle vognmand.