tick  Over 25 års erfaring

tick  3. generations virksomhed

tick  Firmaet har eksisteret i over 60 år

Levering af sand i både store og små mængder​

Hos Jesper Green Vognmandsforretning i Kettinge tilbyder vi levering af sand på Lolland Falster og Sydsjælland. Vi er et erfarent vognmandsfirma, der gennem mere end 25 år har serviceret private og virksomheder med med transport og levering af sand i både store og små mængder. Er du i færd med et byggeprojekt, kan vi levere til adressen, og har du brug for, at vi tager eksempelvis jord med retur, kan vi også det.

Da vi råder over flere vogne, tilpasser vi transportmidlet til den konkrete opgave. Skal du have levering af sand og grus til en lille kolonihave, vil vi benytte os af en mindre vogn, hvorfor det også bliver billigere i transport for dig.

Pålidelig og punktlig levering af sand og grus

​Står du og skal bruge sand og grus til et haveprojekt eller byggeprojekt, har vi stor forståelse for din tidsplan. Hos os er du sikker på, at vi leverer til det aftalte tidspunkt, og at kvaliteten er i højsæde. Vi kan hjælpe både med store og små mængder, hvor vi gerne kører flere gange, hvis du skal bruge rigtig meget.

Vi er et troværdigt vognmandsfirma, der udfører alle former for transportopgaver - herunder levering af sand og grus. Skal du bruge en professionel vognmand, er vi her for at hjælpe dig og tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvad vi kan hjælpe dig med.

Få et uforpligtende tilbud på levering

Ønsker du at få et godt tilbud på levering af sand, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud til dig. Har du brug for rådgivning, eller sidder du inde med andre relevante spørgsmål, vi kan være behjælpelige med?

Kontakt os på telefon 54 87 37 76 eller skriv til jesper.green@mail.dk, så hjælper vi dig efter bedste evne. Hos os er kvalitet en mærkesag og god service en selvfølge.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ligger du inde med en opgave, som du ønsker et tilbud på, er du velkommen til at udfylde nedenstående. Så vender vi tilbage med et gratis tilbud til dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Jesper Greens Vognmandsforretning ApS

​Bækkeskovvej 10

​4892 Kettinge

Se rutevejledning

Telefon: 54 87 37 76

E-mail: ​​jesper.green@mail.dk​

E-mail: kl@labeco.dk

​Om os

Jesper Greens vognmandsforretning er en velrenoveret vognmandsforretning som har 60 års erfaring hvor 3. generation er i fuld gang.

Skal vi ringe dig op?

Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe. Skriv dit navn og nummer og vi ringer til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt